Τι κάνουν τα ζώδια μπροστά σε ένα εμπόδιο;

Τι κάνουν τα ζώδια μπροστά σε ένα εμπόδιο…;; Μπορεί οι «αναποδιές» να είναι μέσα στη ζωή, όμως συχνά – ιδίως τον τελευταίο καιρό- αρκετοί από εμάς νιώθουμε πως η καθημερινότητά μας  έχει γίνει ένας μεγάλος αγώνας μετ’ εμποδίων, που μας προκαλεί να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να υπερνικήσουμε τις προκλήσεις! Στον «αγώνα της καθημερινότητας», συναντούμε πολλά εμπόδια, κάθε ζώδιο όμως τα αντιμετωπίζει  με διαφορετικό τρόπο! Ποιοι είναι θαρραλέοι, ποιοι έχουν τσαμπουκά…και ποιοι ψάχνουν τρύπα για να κρυφτούν με την πρώτη δυσκολία;

Ας δούμε λοιπόν σήμερα με ανάλαφρο ύφος, πώς  αντιδρούν  τα ζώδια μπροστά στα καθημερινά εμπόδια …
Κριός

Η πρώτη του σκέψη:  «Εμπόδια; Δεν θέλω και πολύ για να πάρω φωτιά και να ξεκινήσω τους τσαμπουκάδες… κρατήστε με »

Στον «πυρετό» της καθημερινότητας,  το Κριάρι αυξάνει ταχύτητα, πατά δυνατά γκάζια και δεν λογαριάζει απολύτως τίποτα! Τα εμπόδια θα τα παραβλέψει, θα φροντίσει πολύ γρήγορα και άμεσα να τα κάνει σκόνη ή να τα παρακάμψει και δεν θα διστάσει πολλές φορές να λειτουργήσει τολμηρά και αρκετά ριψοκίνδυνα! Όταν όμως συνεχίζει ένα εμπόδιο στον έρωτα, στη δουλειά ή στα οικονομικά,  να του κάνει την ζωή δύσκολη ….τότε ετοιμάσου για μία «πύρινη» (σαν ζώδιο της φωτιάς που είναι) έκρηξη που θα σου μείνει αξέχαστη! Ο Κριός όταν δεν μπορεί να κάνει το «δικό του», χάνει εύκολα την ψυχραιμία του και αρχίζει τους τσαμπουκάδες, τα βρισίδια ….και δεν τον μαζεύεις με τίποτα  ….ψυχραιμία λοιπόν!
Ταύρος

Η πρώτη του σκέψη:  «Κάνω υπομονή αλλά αν μου γυρίσει η βίδα βρες καράβι να φύγεις»
Η υπομονή του Ταύρου τσακίζει κόκκαλα… δεν χάνει την ψυχραιμία του, μένει ατάραχος μπροστά στα εμπόδια αλλά και στους ανθρώπους που τα δημιουργούν! Η απίστευτη ηρεμία του θα σε παραξενέψει, ενώ το υφάκι του που έχει το στυλάκι  λες και  «δεν τρέχει τίποτα», μπορεί κάποιες στιγμές να σε εκνευρίσει κιόλας! Αν όμως τα εμπόδια εξακολουθούν να του στέκονται σαν βραχνάς στο λαιμό, τη στιγμή που κανείς δεν το περιμένει, το γλυκό και ήρεμο Ταυράκι μεταμορφώνεται σε άγριο μαινόμενο Ταύρο, έτοιμος να τα σαρώσει όλα στο πέρασμά του!

Δίδυμοι

Η πρώτη του σκέψη:  «Το καλό το παλικάρι ξέρει και άλλο μονοπάτι»

Σιγά μην κάτσω να σκάσω, σκέφτεται ο Δίδυμος όταν στην καθημερινότητά του εμφανίζονται εμπόδια που δεν τον αφήνουν να προχωρήσει όλα όσα ο ίδιος επιθυμεί! Πολλές φορές μπορεί να δει κάπως επιπόλαια κάποιο πρόβλημα που προκύπτει σε κάποιον  τομέα της ζωής του και να το παραβλέψει, με αποτέλεσμα αργότερα που θα  αναγκαστεί να το αντιμετωπίσει θα έχει διπλασιαστεί! Τα εμπόδια είναι προκλήσεις για τον Δίδυμο που φροντίζει με τις έξυπνες μαεστρίες του, να τα αποφεύγει ή να τα διορθώνει ανάλογα με την περίσταση! Σίγουρα είναι το ζώδιο που θα βρει την πιο έξυπνη και πρωτότυπη λύση για να ξεπεράσει τα εμπόδια!

Καρκίνος
Η πρώτη του σκέψη:  «Στην μαμά μου θα το πω …»

Το πρώτο πράγμα που θα σκεφτεί το Καρκινάκι μπροστά από ένα εμπόδιο είναι αμέσως να επικοινωνήσει με τη μαμά του – ή με κάποιο πολύ κοντινό του  πρόσωπο- για να μοιραστεί την στεναχώρια του και για να ζητήσει «ενισχύσεις»!  Μπορεί να τον πιάσουν οι μελαγχολίες του, να πλαντάξει στο κλάμα – αν πρόκειται για κάτι σοβαρό- όμως πίσω από αυτό το ευαίσθητο προσωπείο του,  το Καρκινάκι κρύβει ανεξάντλητη αντοχή και μεγάλο τσαγανό, με αποτέλεσμα να μην τον βάζει εύκολα κάτω!

Λέων

Η πρώτη του σκέψη:  «Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω … ΕΓΩ όλα τα καταφέρνω»
Δεν μασάει ο Λέοντας , τα εμπόδια είναι για αυτόν απλό παιχνιδάκι! Ακόμα και όταν συμβεί κάτι που ζοριστεί, δεν πρόκειται να παραδεχτεί την δυσκολία του ή την στεναχώρια του! Θα τον δεις περήφανο, ατρόμητο  και  έτοιμο να τα σαρώσει όλα στο πέρασμά του… Δεν θα δείξει τον φόβο του, την ανησυχία του αλλά ούτε και την ήττα του, γιατί ο εγωισμός του δεν τον αφήνει! Με τον δυναμισμό του  καταφέρνει τις περισσότερες φορές να ξεπερνά τα εμπόδιά που του εμφανίζονται, όταν όμως τα  βρει σκούρα, θα τον δεις να μαζεύεται , να απομακρύνεται και να αποφεύγει τεχνηέντως κάθε κουβέντα επί του θέματος … φυσικά για να καλύψει τα νώτα του!

Παρθένος
Η πρώτη του σκέψη:  «Ε όχι… δεν γίνεται, δεν μπορεί να μην υπολόγισα αυτή την παράμετρο, κάποιο λάθος θα έχει γίνει»

Είναι ποτέ δυνατόν ο φίλος μας ο Παρθένος, να βρεθεί μπροστά σε ένα εμπόδιο, ενώ έχει φροντίσει και έχει προγραμματίσει τα πάντα με απόλυτη ακρίβεια;  Συνήθως το λογικό και πρακτικό Παρθένακι, έχει υπολογίσει όλες τις απλές αλλά και μεγάλες λεπτομέρειες, για να μπορεί να αποφεύγει  από  κάθε τομέα της ζωής του όλα τα εμπόδια για να μην έχει προβλήματα…!  Όταν όμως η ζωή παίζει περίεργα παιχνίδια και αρχίζει και αυτός να τα βρίσκει «μπαστούνια» τότε ξεκινάει μία γκρίνια και μία μιζέρια …που δεν έχει τελειωμό! Συνιστούμε για εκείνες τις ώρες να κάνετε υπομονή!

Ζυγός

Η πρώτη του σκέψη:  «Μα δεν φταίω εγώ, αλήθεια σας λέω … δεν είναι δίκαιο αυτό που συμβαίνει…»

Βρέθηκε ο Ζυγός μπροστά σε ένα εμπόδιο; Η πρώτη του κίνηση είναι να το ρίξει στο χαβαλέ και να προσπαθήσει να χαλαρώσει το κλίμα για να ξεγλιστρήσει από τα δύσκολα. Όταν δει πως οι «διπλωματίες» του δεν πιάνουν τόπο …τότε παίρνει το ρόλο του θύματος, αποποιείται τις ευθύνες του προβλήματος και τρέχει στα κοντινά του πρόσωπα για να του βρουν λύση …γιατί ο ίδιος μπλοκάρει (ααα ρε θαρραλέε Ζυγέ!!!)

Σκορπιός

Η πρώτη του σκέψη:  «Θα το παίξω για λίγο κορόιδο… αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά»!

Παριστάνει τον cool και τον αδιάφορο… δεν μπορείς να καταλάβεις πως είναι ζορισμένος, ούτε ότι μπορεί να έχει υπάρξει κάποιο πρόβλημα που του έχει σταθεί εμπόδιο στις επιθυμίες του. Θα σιωπήσει, δεν θα δώσει κανέναν στόχο, όμως το μυαλό του θα παίζει εκείνη την ώρα περίεργα παιχνίδια. Θα ψάχνει να βρει όχι μόνο την κατάλληλη λύση για να ξεπεράσει το εμπόδιο , αλλά και πώς θα την κάνει «γυριστή»! Όποιος ήταν η αιτία του εμποδίου , ας πιάσει τρύπα να κρυφτεί …γιατί σίγουρα θα πάρει την ρεβάνς του με ύπουλο τρόπο!
Τοξότης
Η πρώτη του σκέψη:  «Κάτσε να το φιλοσοφήσουμε …κάθε εμπόδιο για καλό …»
Θα μπορούσε ποτέ ένας Τοξότης να χάσει το κέφι και την αισιοδοξία του; Όσα εμπόδια και να εμφανίζονται στο δρόμο του, έστω και αν όλα του πάνε στραβά, δεν το βάζει κάτω. Μπορεί κάποιες στιγμές να θυμώνει και να κάνει σαν μικρό παιδί, γρήγορα όμως το ρίχνει στη φιλοσοφία …Έτσι λοιπόν ο Τοξότης μπροστά σε ένα εμπόδιο θα σκεφτεί ότι είναι να πάρει ένα μάθημα, και γρήγορα θα πει «Δεν βαριέσαι» και θα στρέψει αλλού το ενδιαφέρον του! Σιγά μην κάτσουμε να σκάσουμε κιόλας…
Αιγόκερως
Η πρώτη του σκέψη:  «Πρέπει να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό …τι θα πει ο κόσμος…»!
Όταν όλα πάνε άνω κάτω στη ζωή του Αιγόκερω,  θα επιστρατεύσει όλη την μεθοδικότητά του και θα οργανώσει τα πάντα έτσι ώστε να ξεπεράσει γρήγορα ότι στέκεται εμπόδιο στο δρόμο του! Δεν του αρέσει να δίνει στόχο και δικαίωμα στο περιβάλλον του ότι δεν μπορεί να τα καταφέρει ή ότι είναι αδύναμος. Συχνά μπορεί να κρύψει από τους γύρω του τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, γιατί θέλει να δείχνει «ατσαλένιος» και ατρόμητος! Μην δώσουμε «στόχο» και μας σχολιάζουν …για ένα καθαρό κούτελο ζούμε ! ! !

Υδροχόος

Η πρώτη του σκέψη:  « Είναι απίστευτο αυτό που μου συμβαίνει …τα έχω πάρει  στο κρανίο»
Ως γνήσιο «παιδί» του Ουρανού – που είναι ο κυβερνήτης του – ο Υδροχόος θα έχει εκρηκτικές αντιδράσεις μπροστά σε ένα εμπόδιο που δεν του επιτρέπει να ζήσει ελεύθερα όλα όσα θέλει! Πάνω στη οργή του είναι ικανός να τα τινάξει όλα στον αέρα, όμως όλη αυτή η τολμηρή στάση, θα του κρατήσει πολύ λίγο, αφού λίγο αργότερα θα σκεφτεί και θα αναθεωρήσει! Τις περισσότερες φορές θα βρεθεί κοντά στους φίλους του για να μοιραστεί το πρόβλημά του και πολύ γρήγορα θα έχει ξεχαστεί και θα πει : «Δεν βαριέσαι… από τα εμπόδια μαθαίνουμε»!

 
Ιχθείς

Η πρώτη του σκέψη:  « Δεν μπορεί ..αν είναι ποτέ δυνατόν …είναι αλήθεια αυτό που ζω ή μήπως βλέπω κάποιο όνειρο»!
Το γλυκό και τρυφερό μας Ψαράκι, όταν βρίσκεται μπροστά σε ένα εμπόδιο, μπορεί να πιστέψει ότι βλέπει κάποιον εφιάλτη και μετά από λίγο θα ξυπνήσει … Αρνείται να κατανοήσει την σοβαρότητα των εμποδίων που συναντά, ξεγελά τον εαυτό του και πλάθει την δική του πραγματικότητα – αυτή που τον βολεύει- ! Όταν όμως φτάσουν τα ζόρια, τότε έρχονται και τα δύσκολα… Πληγώνεται, στεναχωριέται, κάνει υπερβολές και μετά …άντε να τον συνεφέρεις!

msn

31 Σχόλια »

 1. Walking the streets of Los Angeles is becoming more and more hazardous, given the amount of drunken celebrities on our roads. This past weekend we became aware that Lindsay Lohan was arrested in Los Angeles for hit and run, and driving while under the influence of alcohol. It also appears that the police located a white powdery substance believed to be cocaine either within Ms. Lohan’s vehicle or person.

 2. Glad to be one of many visitants on this amazing site : D.

 3. Thanks for some other great post. Where else may anybody get that kind of information in such an ideal method of writing? I’ve a presentation next week, and I am at the look for such information.

 4. William Elder Utah

 5. Our community leaders need to read this, and look at developing some of your recommendations.

 6. Greetings! This is my first visit to your blog! We are a collection of volunteers and starting a new initiative in a community in the same niche. Your blog provided us beneficial information. You have done a wonderful job!

 7. Developing a framework is important.

 8. I encountered your site after doing a search for new contesting using Google, and decided to stick around and read more of your articles. Thanks for posting, I have your site bookmarked now.

 9. Are the issues really as complex as they seem?

 10. Nice blog. Could someone with little experience do it, and add updates without messing it up? Good information on here, very informative.

 11. Sex Said:

  This is an awesome entry. Thank you very much for the supreme post provided! I was looking for this entry for a long time, but I wasn’t able to find a honest source.

 12. Malware Said:

  Hello there I am so delighted I found your weblog, I really found you by mistake, while I was searching on Google for something else, Anyhow I am here now and would just like to say cheers for a remarkable post and a all round exciting blog (I also love the theme/design), I don’t have time to browse it all at the moment but I have book-marked it and also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a lot more, Please do keep up the superb work.

 13. Sex Said:

  Howdy, a helpful article for sure. Thank you.

 14. Virus Said:

  Woh I enjoy your content , saved to bookmarks!

 15. cloud pbx Said:

  When we look at these issues, we know that they are the key ones for our time.

 16. Cherished is likely to be what people say about your comments.

 17. Zyrexin Said:

  Simply wish to say the frankness in your article is surprising.

 18. I have to say this post was certainly informative and contains useful content for enthusiastic visitors. I will definitely bookmark this website for future reference and further viewing. cheers a bunch for sharing this with us!

 19. Great post however , I was wanting to know if you could write a litte more on this subject? I’d be very thankful if you could elaborate a little bit further. Bless you!

 20. car insurance companies

  Do you have any video of that? I’d want to find out some additional information.

 21. A person necessarily assist to make severely articles I’d state. That is the very first time I frequented your web page and so far? I surprised with the research you made to create this actual submit incredible. Excellent job!|

 22. Graig Said:

  Greate pieces. Keep writing such kind of info
  on your site. Im really impressed by your site.

  Hey there, You’ve performed an incredible job. I
  will certainly digg it and for my part suggest to my friends.
  I am confident they’ll be benefited from this site.

 23. Google Said:

  Google

  That will be the end of this post. Here you’ll locate some internet sites that we think you’ll enjoy, just click the hyperlinks.

 24. adam and eve Said:

  adam and eve

  […]always a large fan of linking to bloggers that I love but really don’t get a good deal of link adore from[…]

 25. Google Said:

  Google

  Check beneath, are some totally unrelated sites to ours, nonetheless, they are most trustworthy sources that we use.

 26. Pet Supplies Said:

  Pet Supplies

  […]Here is a good Weblog You might Come across Fascinating that we Encourage You[…]

 27. sex toy review

  […]we came across a cool website which you may appreciate. Take a look in case you want[…]

 28. fingo vibrator

  […]we like to honor many other online sites on the internet, even if they aren’t linked to us, by linking to them. Beneath are some webpages worth checking out[…]

 29. best vibrater

  […]always a major fan of linking to bloggers that I really like but do not get lots of link really like from[…]

 30. best rabbit vibrator

  […]Wonderful story, reckoned we could combine a number of unrelated information, nonetheless genuinely worth taking a look, whoa did one discover about Mid East has got a lot more problerms as well […]

 31. sex toys Said:

  sex toys

  […]although websites we backlink to beneath are considerably not associated to ours, we really feel they’re in fact worth a go via, so have a look[…]


{ RSS feed for comments on this post} · { TrackBack URI }

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: