Φύλακες Άγγελοι

Η κάθε ζωντανή ψυχή, η κάθε τοποθεσία, ο κάθε οργανισμός και το κάθε έθνος έχουν τον φύλακα άγγελο τους.

Οι άγγελοι δρουν ως απεσταλμένοι του Θεού πρός τους κατοίκους της γης καθώς και πρός κάθε ζωντανή ψυχή

. Ξέρουν ακριβώς τι χρειάζεστε για την εξέλιξη σας, το θεϊκό σκοπό της ζωής σας, η δουλειά τους εισαι εσύ.

Οι φύλακες άγγελοι ΠΟΤΕ δεν φεύγουν από το πλευρό μας απο την γέννηση μας μέχρι τον θάνατο ανεξάρτητα από ποια λάθη έχουμε κάνει. Μας αγαπούν με τον ίδιο τρόπο που μας αγαπάει ο Θεός άνευ όρων.

Οι φύλακες άγγελοι μας μπορούν να μας προσφέρουν καθοδήγηση και αγάπη αλλά έχουμε ελεύθερη επιλογή κατά πόσον θέλουμε να τους ακούσουμε ή όχι.
Καλέστε τον άγγελο σας να εργαστεί μαζί σας.

Καλωσορίστε τον άγγελο σας για να είναι πιο εύκολη η εργασία μαζί του. Αυτό θα δημιουργήσει μεγάλη αξία στη ζωή σας. Μπορεί να σας βοηθήσει με διάφορους τρόπους που πολλές φορές τις ονομάζουμε συμπτώσεις.
Πρέπει να ζητήσετε την βοήθεια του φύλακα αγγέλου σας παρόλο που είναι μονίμως στο πλάι σας.

Οι Αγγελοι θέλουν να μας περικυκλώσουν αλλά δεν μπορούν να μας βοηθήσουν άν δεν τους το ζητήσουμε.

Υπάρχει ένας συμπαντικός νόμος που λέει ότι « Δεν επιτρέπεται σε κανέναν άγγελο να παρέμβει στη ζωή ενός ανθρώπινου όντως εκτός και αν του ζητηθεί , με μοναδική εξαίρεση την περίπτωση που η ζωή του ανθρώπου διατρέχει κίνδυνο »
Οι άγγελοι βοηθούν τον άνθρωπο κατά κανόνα επικοινωνώντας άμεσα, όταν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε το μήνυμα τους, και έμμεσα με σημάδια( π.χ. με ένα βιβλίο που θέλουν να διαβάσουμε μπορεί να πέσει από ένα ράφι στα πόδια μας)
Δίχως κανένα λόγω, μπορεί ξαφνικά να έχεις την επιθυμία να δεις κάποιον ή να πας κάπου. Στέλλουν επίσης πληροφορίες μέσα από όνειρα και μέσω συμπιεσμένης ενέργειας που ξεδιπλώνει με τον καιρό- θα νοιώθετε ότι γνωρίζετε κάποια πράγματα αλλά δεν θα μπορείτε να τα τοποθετήσετε σε λέξεις ή να τα εξηγήσετε για μια ορισμένη χρονική περίοδο. Μπορεί επίσης να σας στείλουν θεραπευτική ενέργεια υψηλής τάσης. Αν είστε σε θέση να νοιώθετε τις λεπτές ενέργειες θα μπορέσετε να τη νοιώσετε σαν θερμότητα ή μυρμήγκιασμα σε διάφορα μέρη του σώματος καθώς ρέει η ενέργεια .
Αφού έχετε καλέσει τον άγγελο σας για βοήθεια, δώστε προσοχή για τυχόν επαναλήψεις λέξεων ή φράσεων που βλέπεις, ακούς ή σκέφτεσαι. Παρατηρήστε επαναλαμβανόμενα σχήματα όπως ένα τραγούδι, μια αφίσα ή ένας φίλος να σας επαναλαμβάνει το ίδιο μήνυμα που σας έδωσε ο άγγελος σας. Συνεχίστε να ζητάτε βοήθεια μέχρις ότου να καταλάβετε καθαρά την απάντηση.
Είναι σημαντικό να γνωρίζεται ότι μερικοί απο τους αγγέλους μας, έχουν προσπαθήσει επανειλημμένως να επικοινωνήσουν μαζί μας στο παρελθόν και δεν περιμένουν να τους ακούσουμε πλέον. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι υπάρχει περίπτωση να μην πάρετε απάντηση αμέσως. Βεβαιώστε τον άγγελο σας ότι είστε ανοιχτοί προς τη βοήθεια του τώρα και συνεχίστε να του τη ζητάτε! Οι Αγγελοι δονούνται σε μια ψηλότερη δόνηση και μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο μέχρι να συντονιστείτε με αυτή την υψηλή δόνηση. Να έχετε υπομονή!
Σε περίπτωση που περνά καιρός διχως αποτέλεσμα, αλλάξετε την δίαιτα σας και κόψετε το κρέας, καφέ, οστρακοειδή, τα περισσότερα φαστ φουντ, κονσέρβες και τροφές που περιέχουν συντηρητικά, σοκολάτες, αυτές είναι τροφές που έχουν χαμηλή δόνηση και μπορεί να εμποδίζουν την θεϊκή καθοδήγηση να φθάνει σε σας. ©Οπως επίσης και η χρήση ναρκωτικών και ηρεμιστικών ουσιών, το αλκοόλ, επίσης όταν στο περιβάλλον μας υπάρχουν αρνητικά άτομα και καταστάσεις αυτά όλα μπορεί να παρεμβάλλουν με την ροή της πνευματικής καθοδήγησης.
Κάντε αλλαγές εκεί όπου είναι δυνατόν και προσπαθείτε να αποφεύγετε αρνητικά άτομα . Αν αυτό δεν είναι δυνατόν λόγω των υφιστάμενων καταστάσεων , μπορεί να σας πάρει περισσότερο να συνδεθείτε αλλά συνεχίστε τη προσπάθεια, και σταδιακά θα μπορέσετε να έλθετε σε επαφή με τις ψηλότερες συχνότητες.
Μπορεί να πάρει μέρες, βδομάδες ή και μήνες για να λάβετε μια απάντηση που θα κατανοήσετε απόλυτα. Και καμιά φορά , η απάντηση θα έλθει μέσα απο κάποιο γεγονός, κάτι που θα συμβεί, ή θα σας έλθει μια αναπάντεχη έμπνευση. Μπορεί να τη λάβετε απο ένα τυχαίο τηλεφώνημα απο κάποιο φίλο, ή κάτι που θα διαβάσετε στην εφημερίδα ή σε κάποιο περιοδικό, ή μέσα από μια συνομιλία που θα τύχει ν’ ακούσετε τυχαία από αγνώστους. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να είστε σε εγρήγορση και να είστε ανοιχτοί.
Πάντοτε θα ελέγχετε και θα ξανα ελέγχετε την κάθε απάντηση που συνειδητοποιείτε ότι σας δόθηκε. Μόνο τότε θα είστε σίγουρη ότι έχετε την ορθή απάντηση.
Η υπομονή θα σας βοηθήσει να επιμείνετε , ακόμα και αν δεν θα λάβετε αμέσως αποτελέσματα. Η υπομονή θα σας βοηθήσει να οικοδομήσετε πίστη στους Αγγέλους, πιστεύοντας πως στην κατάλληλη στιγμή θα καταφέρουν να έχουν πρόσβαση στο νου σας. Η πίστη είναι το κλειδί που σας καθιστά αγαπητούς στους αόρατους σας υποστηριχτές, και κάνει χώρο για να γίνουν θαύματα. Τα θαύματα είναι ο χώρος μέσα στον οποίο μαζεύονται οι άγγελοι και νοιώθουν αγαλλίαση. Τα θαύματα δεν είναι ανάγκη να είναι μεγάλα και τρανταχτά. Τα θαύματα συνήθως είναι μικρά γεγονότα στη καθημερινή μας ζωή που μας κάνουν να νοιώθουμε καλά ή μας κάνουν να γελάμε ή ακόμη να κλαιμε από ευτυχία.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗΣ
Οι άγγελοι, και αυτό συμπεριλαμβάνει και το δικό σας άγγελο, δεν μπορούν να κάνουν τίποτε άν δεν τους το ζητήσουμε. Αν χρειάζεστε βοήθεια, απλώς ζητήστε την! Γι αυτό το λόγο ο Θεός σας έστειλε τους άγγελους για να είναι μαζί σας για όλη σας τη ζωή. Οι άγγελοι σας απλά περιμένουν να τους ζητήσετε βοήθεια.

holisticharmony

Advertisements

74 Σχόλια »

 1. vg Said:

  Το χω βιώσει, κάτι που ήθελα πραγματικά και δυνατά, κάποιο πρόσωπο που πόθησα να δω με ένταση, καταστάσεις που μου παρουσιάστηκαν σε όνειρα και γνώριζα ότι θα τα ζήσω, σε βαθμό μάλιστα που προκαλούσε δέος, σε σημείο να τα λέω σε οικείους πριν εμφανιστούν και προς έκπληξη όλων μας να τα βλέπουμε να πραγματοποιούνται, να πηγαίνω σε μέρη χωρίς προγραμματισμό, μόνο και μόνο για ανακαλύψω ότι ζω αυτά που πραγματικά ήθελα. Θέλει καθαρό μυαλό, καθαρή ψυχή, αγάπη, συμπάθεια για τους άλλους, απομάκρυνση από όλα όσα καθημερινά μας ισοπεδώνουν. Και πόσες φορές άραγε δε μας κράτησε κάποιο χέρι πριν γίνει το κακό;

 2. They invite individuals to post reports to the site. Here are just a few that have been noticed over the past month:
  . Faune Blanc, by Pablo Picasso and The Advance of Socialism:
  A Crowd Tramples a Bourgeois, by Anton Hansen.

 3. sMepoU Very neat post.Really thank you! Cool.

 4. Ανώνυμος Said:

  exw dei ton xristo otan imoun 6 xronon kai twra pali meta thn anastash

  • Ανώνυμος Said:

   μην εισαι σιγουρος για το τι είδες και αν οντος ήταν ο Χριστος. Ο εξω απο εδω πέρνει ολες τις μορφες για να μας παραπλανησει.

 5. holy_lips3 Said:

  ΜΕΙΝΕΤΕ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑΣ
  http://www.tlig.org/el/messages/985/
  Ω, 16 δούλοι του Θηρίου, δεν βλέπετε πως σας οδηγεί 17 αργά και ύπουλα στην καταστροφή σας; 18

  Αλλά, παρ’ όλο που συνωμοτείτε για να βλάψετε την Εκκλησία Μου και εξυφαίνετε το σχέδιό σας, δεν μπορείτε και δεν θα θριαμβεύσετε. Εγώ θα είμαι στο τέλος ο νικητής. Έχω ήδη ξεσκεπάσει στα έθνη μέρος από το σχέδιό σας. Και την ημέρα που θα φανερωθεί ο Άνομος, «την ημέρα εκείνη που θα φανερωθείς, 19 θα ξεσκεπάσω στα έθνη ολόκληρο το ολέθριο σχέδιό σου. Θα αποκαλύψω σε όλο τον κόσμο τις προθέσεις της καρδιάς σου…»

  Πήγαινε τώρα και θύμισε στα παιδιά Μου ότι είμαι ο Βράχος τους και δεν θα τα αφήσω ποτέ. Τους έδωσα παλιότερα σοβαρές προειδοποιήσεις και θα συνεχίσω να τα προειδοποιώ με επιμονή. Μείνετε πάντα πιστοί σε Μένα και στην Παράδοση της Εκκλησίας. Μείνετε πιστοί στο θεσμό της Θείας Μου Ευχαριστίας, αναγνωρίζοντάς Με στο Σώμα Μου και στο Αίμα Μου.

  Ο Κόσμος Αντάλλαξε Τη Θεότητα Μου Με Μία Ανάξια Απομίμηση
  http://www.tlig.org/el/messages/710/

  Αυτές οι διδασκαλίες του Σατανά σας διδάσκουν να πιστεύετε στη μετενσάρκωση, ενώ δεν υπάρχει μετενσάρκωση. Διατηρούν μια εξωτερική ευσέβεια αλλά έχουν αρνηθεί την εσωτερική δύναμη: το Άγιο Πνεύμα και την Αγία Κοινωνία, παιδί Μου. Ο Σατανάς βγαίνει μεταμφιεσμένος σε άγγελο φωτός για να παραπλανήσει πολλούς και μαζί με τον Άνομο 9 θα απονείμει μεγάλες τιμές σε όσους τον αναγνωρίσουν και θα τους κάνει να εξουσιάσουν επάνω σε πολλούς, και θα διαμοιράσει τη γη με τιμή» 10. Αλλά σας βεβαιώνω πως ο ουρανός σε λίγο θα ανοίξει και η Φωτιά Μου θα πέσει επάνω τους και θα τους αναλώσει.
  Πιστός και Αληθινός, Εγώ Είμαι,
  ο Κριτής με Δικαιοσύνη,
  Εγώ Είμαι,
  ο Λόγος του Θεού,
  Εγώ Είμαι.
  ο Βασιλεύς των βασιλέων και Κύριος των κυρίων,
  Εγώ Είμαι.
  και σας επαναλαμβάνω την Υπόσχεσή Μου:
  θα είμαι μαζί σας σύντομα.
  ΑΡΧΩ
  27 Μαρτίου 1992
  Σήμερα περιβάλλεστε από ψευδοδιδασκάλους 4 που φανερά και άφοβα στέκονται μπροστά Μου και διαλαλούν τη γνώση που απέκτησαν από το Σατανά και που βασίζεται στο ψέμα. Αρνούνται τη Θεότητά Μου αρνούμενοι την Ανάστασή Μου. 5 Προσευχηθείτε γι’ αυτούς τους ψευδοδιδασκάλους να γλυτώσουν την αιώνια καταδίκη! Και λέω τώρα στον καθένα σας:
  «Όποιος λέει πως βρίσκεται
  ήδη μέσα στο φως αλλά μισεί
  τον αδελφό του, βρίσκεται στο σκοτάδι.» 6
  Ο Κόσμος Αντάλλαξε Τη Θεότητα Μου Με Μία Ανάξια Απομίμηση
  http://www.tlig.org/el/messages/710/
  Είμαι ο Θεός σου. Προσευχήσου για τους αδελφούς και τις αδελφές σου που ακολουθούν μια ψεύτικη θρησκεία, 2 μια ψεύτικη εικόνα Μου. Ο διάβολος έχει πέσει με λύσσα πάνω στη γενεά σας. Αυτές τις αιρέσεις τις είχαν προαναγγείλει οι Γραφές.

  ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ

  http://www.tlig.org/el/messages/588/

  Ειρήνη σε σας. Εγώ, ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, σας ζητώ να αφιερώσετε τις μέρες και τις νύχτες σας σε δεήσεις, νηστείες και προσευχές. Σύντομα όλα αυτά που έμειναν κρυμμένα για σας θα αποκαλυφθούν, είθε να είναι Θέλημα Κυρίου να βρείτε το Έλεος Του όταν έρθει η Ημέρα Του. Μακάρι εσείς που σκληρύνατε την καρδιά σας να Τον ακούσετε σήμερα, μακάρι ν’ ανοίξετε την καρδιά σας για ν’ ακούσετε τη Φωνή Του… Ανοίξτε την καρδιά σας, όχι το μυαλό σας… Το κάθε τι γίνεται σύμφωνα με τις Γραφές. Σύντομα θ’ αρχίσουν πολλοί να προσκυνούν το Θεό και πολλές γλώσσες που δεν είχαν ποτέ προφέρει προσευχή, θ’ αρχίσουν να προσεύχονται. Μείνετε ενωμένοι, εσείς που είστε ο λαός του Θεού, μείνετε ενωμένοι στις πεποιθήσεις σας και στην αγάπη σας. Μείνετε ενωμένοι στην προσευχή. Σας ευλογώ όλους, στο Όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.

 6. angels Said:

  ka8e mera blepo oneira kai meta simbainoun ola einai atixhmata kai epeidh gnorizo oti 8a simboun parameno zontanh kai mporo na boi8iso kai allous einai pragmatika tromaxtiko oti simbainei se emena kai tous giro mou

 7. angels Said:

  kai ola ta oneira einai periploka gt enas filakas aggelos na kanei kati tetio??

  • xrybe Said:

   Οι φύλακες άγγελοι μας μπορούν να μας προσφέρουν καθοδήγηση και αγάπη αλλά έχουμε ελεύθερη επιλογή κατά πόσον θέλουμε να τους ακούσουμε ή όχι.

 8. angels Said:

  ok diladh einai fisiologiko oti mou simbainei? kai an den einai angel .pou 8a xero oti einai o filakas aggelos mou?

 9. angels Said:

  den mou stelnei kapio minima gia na xero oti einai aytos alla toulaxiston me prostateuei panta oti kai na einai den xero gt alla to leo spirit einai kako ayto?

 10. angels Said:

  aytes tis meres ixera oti 2 files mou 8a xtipisoun kai tora kai oi 2 forane kolara kontexan na spasoun tous laimous tous kai genika panta ayta ta oneira me akolou8oun afou den mporo na allaxo ta panta gt prepei na exo tetia oneira

  • xrybe Said:

   Iσως βλεπεις προφητικα ονειρα κι εγω δεν μπορω να αλλαξω τα πάντα κι αλλες σκεψεις μου πραγματοποιουνται αμεσως

 11. angels Said:

  kai ego to idio kai to ennoo otan leo oti an den eixa ayto to pragma 8a hmoun sigoura kapou allou kai oxi edo kai ka8e fora prin happen iparxei kati gia na me proetimasei alla einai tromaxtiko otan den mporo na draso panta kai apla na gino 8eaths genika kai mono pou xero oti 8a happen kati erxomai tos konta sto death kai kanenas den katalabainei how the hell i know things like that pou always happen shmera 8a ginei sigoura kati megalo idk what exactly think that i am crazy but it exists kai an den to eixa eimai sigourh oti den 8a to pisteuan opos kai oloi oi alloi

  • ShockxD Said:

   • angels Said:

    mporeis na send to site

  • Yasuo Said:

   Το θέμα είναι o yasuo να fedaristi κ το adc ειναι τα βασικά lanes της υποθεσεις..

 12. ShockxD Said:

 13. angels Said:

  hi

 14. angels Said:

  are you here?

 15. angels Said:

  DEN 8A BGEI ton marth telika:<
  nm ti kn? den mou deixnei oti grafeis

 16. angels Said:

  liponj lets talk about angels mhn einai kai asxeto kai mporoun na to doun kai oloi
  XD

 17. angels Said:

  kl den peirazei 8a be here mexri tis 8 i thinkXD ti les na do?

 18. angels Said:

  ok nm pisteueis ola ayta pou said here pes ali8eia den einai ligo poli crazy h mono ego feel etsiXD

 19. angels Said:

  IDK XD 8es na sou po kati pio crazy tote ayta ta books pou phra oti peirama leei i feel it ipoti8etai oti htan ena xazo biblio gia mikra paidakia kai omos work mhn mou peis oti kai ayto einai normalXD

 20. angels Said:

  gt tote gt na mhn iparxoun werewolves opos exist angels h alla weird thingsXD

 21. angels Said:

  ela mou nte apla say oti ola sto book ton angels workXDkai afou to find normal gt oxi kai werewolfs

 22. angels Said:

  are you still here kl nm apla lets forget it pantos eimai sure oti kati pio op exist

 23. angels Said:

  ayto einai to kako den xero apla it happens kai einai toso weird kai scaring

 24. angels Said:

  xerei telika isos exo get ued to be alone kai apla fobamai kati exo hdh xeperasei with that weird thing

  • ShockxD Said:

   ….

   • angels Said:

    sorry but they watch kai no fb available the only way an prepei na bgeis den peirazei siga

  • ShockxD Said:

   eisai edw?

   • angels Said:

    nai den sta deixnei e|?

   • ShockxD Said:

    oxi poli xD

 25. angels Said:

  gt den einai truth an to xaxeis pote pragmatika otan happened h genika eixa someone sure here that could understand me

 26. angels Said:

  gt den grafeis efiges? H DEN MOU TA SHOW PALI NM BE CAREFULLidk and find stg interesting to dothere you see life is changing i may not be always here you see life hates me it is the truth

  • ShockxD Said:

   dn efuga aplos dn exw kati na pw

   • ShockxD Said:

    kai min arxiseis ta prosopika edw…

 27. angels Said:

  ok oups sorry tote mhn say a thing sorry eimai apaisia friend apla basika kano polles blakies nm bges mhn ta akouseis pao thn mum sou re kai prpei na try gia mobile an kai einai lost fight

  • ShockxD Said:

   auto pou eipe twra nai htan megalh blakia….

   • angels Said:

    ok sorry asto den to exo

   • ShockxD Said:

    …..

   • angels Said:

    htan kakh idea na talk from here sorry 8imoses?

   • ShockxD Said:

    oxi…

   • angels Said:

    nai kl den paizei ayto mhn lie plss i know otan to do ti felt me all of that

   • ShockxD Said:

    nvm dn 8umosa re xD

   • angels Said:

    i hope so exo ena asxhmo ffeeling pou grafoume from here XD den einai dikaio an einai asxeto 8erma gia aytous pou eftiaxan to siteXD nm

   • ShockxD Said:

    ontos 😛

   • angels Said:

    xereis kanena alo site ektos apo fb? gt bariemai na mhn sou talkXDan kai me watchXD

   • ShockxD Said:

    alo site san fb nai…. xD

   • angels Said:

    gia steile mou tote mhn mplexoume apo edoXD

   • ShockxD Said:

    nvm asto

 28. angels Said:

  GIA STEILTO MIA

 29. angels Said:

  den me afhnei na write send to site plss

 30. angels Said:

  den me afinei na write gmt pls send to site

 31. Ανώνυμος Said:

  αγαποι αγαποι αγαποι

 32. Ανώνυμος Said:

  Σε παιδακια που βιωνουν πολεμο θανατο ξενιτια και ολες οι κακοτοπιες! Σε παιδακια αλλα και γενικα σε ανθρωπους που πεθαινουν απο πεινα, δειψα, αρρωστιες χωρις να φταινε φυσικα…εκει ολοι κωφαινονται;; κανενας δεν θελει να βοηθησει αυτοβουλα; η μηπως αυτοι καλα να παθουν γιατι δεν ειναι ελληνες;;;;;; απλα μια απορια!

 33. […] holisticharmony , xrybe , maro-samana.com , master-lista, diadrastika.com, […]

 34. […] holisticharmony , xrybe , maro-samana.com , master-lista,  diadrastika.com,  […]

 35. […] Πηγές: holisticharmony , xrybe , maro-samana.com , master-lista,  diadrastika.com,  healingeffect.gr […]

 36. […] Πηγές: holisticharmony , xrybe , maro-samana.com , master-lista,  diadrastika.com,  healingeffect.gr […]

 37. […] Πηγές: holisticharmony , xrybe , maro-samana.com , master-lista,  diadrastika.com,  healingeffect.gr […]

 38. Nice post. I was checking continuously this blog and I’m impressed!
  Extremely helpful info particularly the last part
  🙂 I care for such info a lot. I was looking for this particular information for a very long time.
  Thank you and best of luck.

 39. […] Πηγές: holisticharmony , xrybe , maro-samana.com , master-lista,  diadrastika.com,  healingeffect.gr […]


{ RSS feed for comments on this post} · { TrackBack URI }

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: