Όταν η εστίασή σας είναι στην καρδιά κάνει θαύματα

Η καρδιά σας είναι σαν έναν προβολέα, με τη δύναμη της ζωής σας ως το φως που λάμπει μέσα του, προβάλλοντας στον κόσμο όποια εικόνα υπάρχει. Η προσπάθεια αλλαγής της εικόνας στο εξωτερικό είναι μάταιη.

Πολλοί άνθρωποι έχουν προβλήματα στη ζωή που δεν μπορούν να λύσουν ανεξάρτητα από το τι κάνουν, επειδή δεν συνειδητοποιούν ότι η αιτία είναι μέσα τους. Απλώς αλλάξτε την προβολή και θα λάβετε μια διαφορετική εικόνα. Αλλαγή καρδιάς, αλλαγή κόσμου.

Κάθε φορά που απεικονίζετε τους στόχους και τις επιθυμίες σας, αρχίστε πρώτα να τις αισθανθείτε την καρδιά σας, δίνοντας την προσοχή σε αυτό. Όταν εστιάζετε πλήρως στην καρδιά σας, αρχίζετε να βλέπετε την επιθυμία σας.

Η οπτικοποίηση γίνεται ενώ εστιάζετε στην καρδιά κάνει θαύματα.

Το τσάκρα της καρδιάς σας είναι το ενεργειακό κέντρο που συνδέει τον ουρανό και τη γη. Τα τρία ανώτερα τσάκρα της έμπνευσης, της νοημοσύνης και της θέλησής σας συνδέονται με τα χαμηλότερα τρία τσάκρα της αυτοεκτίμησης, του αισθησιασμού και της ασφάλειας μέσω του μεσαίου τσάκρα της αγάπης και του συναισθήματος.

Όταν εστιάζετε στο κέντρο της καρδιάς ή του ενεργειακού σας πυρήνα, δεσμεύετε άμεσα την υποσυνείδητη δύναμη σας.

Ζωγραφίζει άμεσα την επιθυμία σας στο υποσυνείδητό σας και αισθάνεται άμεσα την απόκριση του υποσυνείδητου σας. Φυτεύει το σπόρο ακριβώς πάνω στο καθαρό φως, παρακάμπτοντας τη συνηθισμένη ανάλυση και ξεγελάει το εγώ. Είναι η πράξη της ενεργοποίησης της επιθυμίας σας με αγάπη καθώς την απεικονίζετε. Μπορείτε να δημιουργήσετε οτιδήποτε και ό, τι θέλετε με αγάπη. Στέλνει μια ισχυρή δύναμη που ανοίγει όλες τις πιθανότητες.

πηγή : Mind Reality